Fontos infók indulás előtt

A Médiatábor időpontja: 2019. július 12. (péntek délutántól) – július 21. (vasárnap délelőttig).

Helyszín és cím: Balatonszárszó, Lepkeház (8624, József Attila u. 28.)

Megközelítés:

Vonattal Budapestről, a Déli Pályaudvarról Balatonszárszó állomásig. Akik kísérettel, vagy csoportosan akarnak utazni, azoknak felnőtt kíséretet biztosítunk 2019. július 12-én. Találkozó 12.10-kor a Déli Pályaudvaron, a peron elején (a gyorsvonat 12:35-kor indul).

A jegyvásárlás egyénileg történik, és önköltséges.

Gépkocsival az M7-as autópályát a 126-os kilométerkőnél kell elhagyni Balatonszárszó irányába a második kijáraton, majd a Kossuth Lajos úton kell balra fordulni ez után a Csárda utcánál jobbra és végül a József Attila utcánál jobbra. A Lepkeház az utca bal oldalán helyezkedik el.

Hazautazás: július 21-én, egyénileg. Ha vonattal jönnél vissza, akkor a balatonszárszói állomásról 9:44-kor induló gyorsvonaton biztosítunk kíséretet a fővárosig. (Érkezés: 11.30, Budapest-Déli)

A jegyeket célszerű elővételben megvenni, az utazás önköltséges. Ha valamilyen oknál fogva előbb el kell jönnöd a táborból, vagy a tábor közben van halaszthatatlan programod, csak írásos szülői kérelemre engedhetünk el, akkor is, ha nagykorú vagy.

Amennyiben nem 12-én érkezel, szüleid értesítsék a DUE irodát (06 1 222 82 13-es telefonszámon vagy a due@due.hu címen)!

Megérkezés: 13.00–16.00 óráig folyamatosan várunk a helyszínen. Érkezésed után jelentkezz a regisztrációs pultnál. Segítünk szálláshelyed elfoglalásában és ellátunk hasznos információkkal. Ekkor kell leadnod az előzetesen kitöltött, aláírt – levelünkhöz mellékelt – nyomtatványokat is, mint szülői nyilatkozat az egészségi állapotodról, táborrend (és szükség szerint szülői kérelem előbb történő hazautazásról).

Elhelyezés: 3-6 ágyas szobákban, saját WC és zuhanyzó használattal.

Étkezés: július 12-én vacsorától 21-én reggelig teljes ellátás.

Hozz magaddal: személyes holmi, fürdőruha, tornacipő, sport- és íróeszközök, szúnyog- és kullancsriasztó. A változékony időre való tekintettel meleg ruhát se felejts el csomagolni!

A Médiatáborban munkaeszköz a külső hangfelvételre is alkalmas diktafon vagy hangrögzítő, digitális fényképezőgép, laptop. Ha rendelkezel ilyennel, feltétlenül hozd el!

Ne feledd otthon jegyzetfüzetedet és íróeszközeidet, valamint hozd magaddal saját írásaidat, újságaidat, rádióműsoraidat, fotóidat és egyéb produktumaidat, hogy megmutathasd csoportvezetődnek, társaidnak!

OLVASD EL A TÁBOR RENDJÉT!

A táborozáshoz szükséges egy szülői nyilatkozat arról, hogy egészséges vagy, táborozhatsz. (Ezt mellékeltük levelünkhöz.) A kitöltött nyilatkozatot, valamint a szüleid és általad aláírt táborrendet mindenképp hozd magaddal, mert nélkülük nem fogadhatunk a táborban.

Ha olyan betegséged van, ami nem zárja ki a táborozást, de felügyeletet/rendszeres gyógyszerezést/speciális étkezést igényel (pl. allergia, diabétesz, liszt-, laktózérzékenység stb.), előre tájékoztasd a táborvezetőséget – de legkésőbb június 30-ig–, hogy biztosíthassuk a speciális étrendet.

A NYILATKOZATOT INNEN TÖLTHETED LE!

Program: a táborban online újságírás, fotózás, rádió-, televízióműsor- és újságkészítés folyik. A szakmai programot szabadidős tevékenység egészíti ki.

Résztvevők: kb. 90, 12-25 éves diák az ország különböző szegletéből.

A tábor szervezőiről és szakmai lebonyolítóiról ITT olvashatsz.

További információkért hívd a DUE-irodát munkaidőben (9:00-16:00-ig) a 06 1 222 8213 vagy Kobl G. Adrienn irodavezetőt napközben a 06 30 4357655-ös telefonszámon.

A DUE Online-on (www.due.hu), a DUE Facebook oldalán, a 39. DUE Médiatábor Facebook-esemény oldalán és a DUE Facebook csoportjában folyamatosan frissítjük a táborral kapcsolatos információkat.

Nemsokára találkozunk!

Share this Post