Kérj DUE-tábort karácsonyra!

Még nem tudod, mit látnál legszívesebben a karácsonyfa alatt? Tanácstalan vagy abban, mit kérj a családodtól, vagy akár a Mikulástól, Jézuskától? Nos, nekünk van egy nagyon jó ötletünk!

A DUE Médiahálózat idén először egy különleges adventi akcióval készült, ami november 23-tól december 23-ig tart (1 hónapig). Ha te is úgy érezted, hogy a Médiatábor volt az év 10 legjobb napja, és még nem jelentkeztél a 2019-es nyári táborba, akkor itt az idő!

Ha pedig még nem voltál DUE-táborban, de egy kicsit is érdekel, akkor hidd el, hogy most egy olyan karácsonyi ajándékot kérhetsz a szüleidtől, ami biztosítja a következő nyarad legjobb élményét.

A DUE Médiahálózat 2019. évi táborát július 12-21. között rendezzük meg a balatonszárszói Lepkeházban. A tábor teljes áron 98 ezer forintba kerül, de ha 2018. december 23-ig befizeted a DUE számlaszámára (11714006-20235338) a 15 ezer forintos foglalót, akkor 35 ezer forintos kedvezménnyel, mindössze 63 ezer forintért lehetsz részese az év legjobb tíz napjának!

TÖLTSD LE A JELENTKEZÉSI LAPOT IDE KATTINTVA!

Biztosítsd be a helyed gyorsan és olcsón! Figyeld a híreket a tábor honlapján, a DUE Facebook-oldalán, valamint az egyesület oldalán.

Az előző évek Médiatáboraiban készült videókat megnézheted a DUE YouTube csatornáján, a tábori rádióműsorokat pedig visszahallgathatod a DUE SoundCloud oldalán.

Kulisszatitkokért és exklúzív fotókért kövesd a DUE Instagram-ját! Így találsz meg minket: @duemediahalozat

Segítsd te is a munkánkat! Kérjük, oszd meg ezt a felhívást a Facebookon, és szólj a barátaidnak az adventi kedvezményről! Kérjetek mindannyian DUE-tábort karácsonyra! 😊

DUE-tábor – Életre szól!

Share this Post