Klock-Balog Péter – a tábor vezetője

Amióta az első értelmes szó kijött a számon, be nem állt, azóta is csak beszélek, beszélek és beszélek. Óvodában ennek két eredménye lehetett: vagy őrületbe kergettem az óvó néniket, vagy épp örültek, hogy van egy gyerek, akit bármikor ki lehet állítani egy-egy műsorra verset szavalni, színészkedni, vagy konferálni. Már ekkor idősebb polgártársaim azt tanácsolták nekem: “Fiam, neked olyan foglalkozást kell választanod, amiben sokat kell dumálnod!”
Érdemes tudni, hogy városomban, Székesfehérváron működik a Táska Rádió, ami az ország egyetlen olyan adója, ami frekvenciával rendelkezik, műsorát pedig általános- és középiskolás diákok készítik. Ide szegődtem el 2011-ben. Aztán ott is ragadtam érettségiig. Utána a Lánchíd Rádiónál kezdtem dolgozni közéleti riporterként, majd egészen a megszűnése napjáig üldöztem a politikusokat és a közszereplőket a felvevőmmel. Rövid ideig kipróbáltam magam a Rádió 1 veszprémi frekvenciájának hírszerkesztő-hírolvasójaként is.
2019-ben a tévézés felé vettem az irányt: az M2 gyerekcsatorna csapatához csatlakoztam. 1 évvel később felvettek teljes állású szerkesztőnek. 2020 emellett más újdonságot is hozott, ugyanis az elnökség felkért, hogy legyek én a Médiatábor vezetője.
2014-ben lettem egyébként a DUE tagja, ebben az évben táboroztam először. Azóta minden nyaramon fix program ez a 10 nap, még akkor is, ha ez az egész évi szabadság készletem kiürítésébe is kerül. Év közben is megállás nélkül duézom. Ha bármilyen kérésed, kérdésed, javaslatod, észrevételed, ötleted van, ami a közösségünket vagy a programjainkat érinti, akkor keress bátran 0-24-ben!