Stipi-Stopi Akció – MEGHOSSZABBÍTVA!

Stipi-Stopi Akció – 40 ezer forint kedvezmény

10 nappal meghosszabbítottuk az előfoglalási kedvezményt. Jól érezted magad az idei DUE-táborban? Akkor gyere vissza jövőre is! Ha szeptember 21-ig foglalod le a helyed, hatalmas árkedvezményt kapsz.

Bodor Júlia, Csipai Dániel, Dobszai Péter, Doleszál Zsófia, Erdélyi Bíborka Zsófia, Fodor Döme, Fonai Anna Dorina, Hegyi Alex, Henyecz Noémi, Kovács Bence, Kovács Réka, Kozma Lilla, Kubas Panna, Laczi Petra Dorottya, Lakatos Fruzsina, Lakatos Gergő, Lovász Evelin, Remi Jázmin, Ruszin Szabolcs, Sárvári Bence, Szakály Lilla, Vincze Hajnal Blanka, Vörös Rebeka Fanni, Zele Molnár Zoé – ők már biztosan ott lesznek a 40. Médiatáborban.

A DUE Médiahálózat 2020. évi táborát július 3-12. között rendezzük meg a balatonszárszói Lepkeházban. A tábor teljes áron 99 ezer forintba kerül, de ha 2019. szeptember 21. éjfélig befizeted a DUE számlaszámára (11714006-20235338) a 20 ezer forintos foglalót, akkor 40 ezer forintos kedvezménnyel, mindössze 59 ezer forintért lehetsz részese az év legjobb tíz napjának!


KATTINTS IDE A JELENTKEZÉS RÉSZLETEIHEZ!

Segítsd te is a munkánkat! Kérjük, oszd meg ezt a felhívást a Facebookon, és szólj a barátaidnak az előfoglalási, részletfizetési kedvezményről! Köszönjük.

DUE-tábor – Hiszünk benned!