Az Alkotótábor támogatói

Önkéntesekkel dolgozó, független civil szervezetként nem tudnánk negyven éve médiatáborokat szervezni, ha nem állnának önzetlen, nagylelkű támogatók az ügyünk mellé. Ismerd meg őket!

A DUE Médiahálózat alkotótábort rendez az őszi szünetben, október 28. és november 1. között Makón. Az ország ötven legjobb diákújságírója öt napon át húsz felnőtt, élvonalbeli médiaszakembertől tanulhat újságírást, kreatív írást, rádiózást, tévézést, filmkészítést és fotográfiát, és olyan szabadidős programokon vehet részt, mint a táncház, a hangmozi, a fürdőlátogatás és a kalandparkozás. A részletes programot itt olvashatod el, itt pedig online jelentkezhetsz a táborba.

Ezen a programkavalkádon mindössze 24 ezer forintért vehetsz részt, ami javarészt a támogatóinknak köszönhető. Nélkülük „2020 legjobb öt napja” minimum kétszer ennyibe kerülne neked.

Makó önkormányzata és Farkas Éva Erzsébet polgármester első szavunkra a tábor mögé állt. A városnak köszönhetjük, hogy kedvezményes áron szállhatunk meg a gyönyörűen felújított Pulitzer József Kollégiumban, annak összes oktatási helyiségét és felszerelését térítésmentesen használva. Szintén a helyhatóság közbenjárására vehetjük igénybe a kollégium tőszomszédságában lévő, Makovecz Imre tervezte, Hagymaház nevű impozáns rendezvényközpontot, illetve ingyen ellátogathatunk a Hagymatikum Fürdőbe, valamint a Maros Kalandpart nevű kalandparkba is. Köszönjük, Makó!

Az építőipari és turisztikai fejlesztésekkel foglalkozó Bodrogi Bau Kft. a tulajdonában lévő Grand Hotel Glorius Makó Vigadó nevű épületének dísztermét bocsátja a rendelkezésünkre, ahol nemcsak a megnyitót tarthatjuk meg luxuskörülmények között, hanem a cég és a szálloda vendégeként egy négycsillagos vacsorát is elkölthetünk. Köszönjük, Bodroginé Kókai Gyöngyi kereskedelmi vezető!

A kandallógyártás hazai élmezőnyébe tartozó Váll-Ker Kft. 250 ezer forinttal járul hozzá táborunk sikeréhez. Ebből az összegből olyan professzionális felszereléseket tudunk finanszírozni, amelyeket a táborlakók térítésmentesen használhatnak a munkájuk során. Köszönjük, Tóth István ügyvezető igazgató úr!

A könyveléssel foglalkozó Kalkulus Consulting Kft. is 250 ezer forintot adományozott erre a jótékony célra, amelyet szintén a táborlakók szakmai programjához szükséges felszerelések beszerzésére fordítunk. Köszönjük a cég tulajdonosának, Molnár Viktor úrnak!

A Rocco Étterem és Pizzéria felajánlotta, hogy pizzák formájában nyereményt biztosít „A tábor belehúz!” című vetélkedőnk győzteseinek. Köszönjük a tulajdonosnak, Udvardi Péter úrnak!

A Makói Kígyó Patika Kft. egy érintésmentes hőmérőt ajándékozott nekünk, hogy az előírásoknak megfelelően minden résztvevő testhőmérsékletét naponta, szabályosan és biztonságosan meg tudjuk mérni, ezen kívül Kómár Mátyás, a gyógyszertár vezetője a tábor ideje alatt személyes ügyeletet tart a kedvünkért. Ha bármilyen készítményre szükségünk van, éjjel-nappal a rendelkezésünkre áll. Köszönjük!

Dr. Hadik György, Makó önkormányzati képviselője elvállalta a tábor ügyeletes orvosának feladatkörét. Köszönjük, doktor úr! Reméljük, egyszer sem kell felhívnunk.

Doktor László, a Makói Forgatós Táncegyüttes alapító művészeti vezetője ingyen rendez nekünk táncházat. Köszönjük!

A fenti támogatások nem valósulnának meg a táborvezetőség újonnan igazolt tagja, makói összekötőnk, Herczeg Sándor kommunikációs tanácsadó, marketing szakember közbenjárására nélkül. Köszönjük!

 

A DUE vezetése természetesen köszönetet mond az egyesület és a táborvezetőség minden aktivistájának is, hiszen ők pénzben nehezen kifejezhető áldozatot vállalnak azért, hogy negyven év után ne 2020 legyen az első év, amikor nincs DUE-tábor.

Lesz DUE-tábor! Igazi, jó, megfizethető, és COVID-biztos. Jelentkezz most!

 

A táborvezetőség

Share this Post