UTOLSÓ TÁBORVÁRÓ AKCIÓ

Itt az utolsó lehetőség, hogy akciósan gyere el a DUE Médiatáborába! Ha június 8-ig jelentkezel, 10 ezer forint kedvezményt kapsz.

Szeretnél jönni DUE-táborba, de még nem jelentkeztél? Van egy jó hírünk! Még nem késő. Sőt, újabb kedvezményt ajánlunk Neked. Az utolsó akció május 22-től június 8. péntek éjfélig tart. Ha addig kitöltve visszaküldöd nekünk a jelentkezési lapot és elutalod az előleget a DUE bankszámlájára, 10.000 FORINTTAL KEVESEBBET kell fizetned az év 10 legjobb napjáért!

Ez tehát azt jelenti, hogy a DUE 38. Médiatábora 89.000 Ft helyett csak 79.000 forintodba kerül. Tízezret hagyunk a zsebedben, vagyis megspórolhatod azt az összeget, amit az utazásra és egyéb költségekre fordítanál.

89 ezer a tábor, és abból lejön 10 ezer? Számít??? Még szép! Gondolj bele, mi mindent érhet ez a kedvezmény: 50 gombóc fagyi a balatonszárszói strandon, 20 lángos, 35 üdítő, 1 retúr vonatjegy Budapest és Bécs között, 2 db napijegy a STRAND Fesztivál nyitónapjára, egy BKK havibérlet, 2 márkás fürdőnadrág, egy jó minőségű fejhallgató és még sorolhatnánk…

Ezért a díjért megkapod a szállást, a napi háromszori étkezést, valamint az összes szakmai és szabadidős programot, a táborvezetőségi tagok 24 órás figyelmét, illetve térítésmentesen használhatod a stúdiókat és a lapszerkesztőséget – tehát az utazáson és a költőpénzen kívül minden benne van.

Ha sikerült meggyőznünk Téged, IDE  KATTINTVA TUDSZ JELENTKEZNI.

Fontos, hogy a kedvezményt csak akkor kapod meg, ha június 8-ig elutalod a 15 ezer forint előleget! Az előleg foglalónak is minősül, amit nem tudunk visszafizetni, ha később esetleg lemondanád a tábort.