Babcsány András – táborvezető

Sziasztok! Andris vagyok, munkámat tekintve szoftver tesztmérnök. A „minőség őreként” audiovizuális eszközök tesztelésével foglalkozom, ezért a hibakeresés a mindennapjaim részévé vált. Ezzel a mentalitással igyekszem minél királyabb tábort szervezni, optimalizálni a táboron belüli folyamatokat és maximálisan átadni nektek a DUE élményt. Garantálom a szuper programokat, ha mégsem így lesz, akkor ott helyben írok egyet (oké Andris, kísérd ki magad!).

Médiatechnológia szakirányon végeztem az Óbudai Egyetem villamosmérnöki karán, ezáltal a televíziózás és a rádiózás műszaki oldalát képviselem. Két évig műsorszerkesztő és műsorvezető voltam a Rádió Pozitívnál, ekkor fogott meg a stúdiózás világa és ez idő tájt csatlakoztam a DUE-hoz. Hobbijaimat napokig tudnám ecsetelni, mostanában mikrokontrollert programozok az őrült kütyüimhez, illetve a gitáromat, a MIDI billentyűzetemet vagy a macskámat nyúzom.

Keress bátran a tábor ideje alatt bármilyen kérdéssel, véleménnyel vagy javaslattal, beszélgessünk hangszerekről, nézzünk macskás mémeket és vesézzük ki a HDMI protokollokat!