Bemutatjuk a táborvezetőséget: a mesterképzések vezetői

A Médiatábor csoportvezetői, szakmai vezetői, technikusai és szervezői között minden korosztály megtalálható 17 évestől a 60 évesig. Gimisektől, egyetemistáktól, fiatal felnőttektől, tapasztalt felnőttektől és vérprofi szakiktól egyaránt tanulhatsz.
Újságírók, bloggerek, vloggerek, rádiósok, tévések, fotóriporterek és hangmérnökök akadnak köztünk szép számmal. Ami azonban ennél is fontosabb: kedves, nyitott emberek vagyunk, akiket tegezhetsz, akikben maximálisan megbízhatsz, akikre bármikor számíthatsz és akiktől bármit megkérdezhetsz.

Idén először mesterképzéseket is szervezünk. A fiatal csoportvezetők által a tábor első felében tartott alapképzések után tucatnyi izgalmas mesterképzés közül választhatsz szabadon. Több évtizedes szakmai és DUE-s múlttal rendelkező szakemberek foglalkoznak majd veled. Őket mutatjuk be most.

Akiről szeretnél többet megtudni, annak kattints a fotójára! 🙂

 

 

A tábor javában szervezzük, tehát lesznek még mesterképzők, ezért majd látogass vissza az oldalra, hogy velük, illetve a csoportvezetőkkel is megismerkedj! Várunk a DUE Facebook-oldalán, valamint a DUE és a tábor Facebook-csoportjaiban is.

A táborba ide kattintva tudsz jelentkezni.

Share this Post