Jelentkezem a Médiatáborba

Ha már megtapasztaltad, hogy az év 9 legjobb napja a DUE Médiatábor, akkor nem kell hezitálnod, foglald le a helyed! Ha már tudod, hogy jövő nyáron is velünk tartasz a DUE Médiatáborban, akkor biztosítsd be a helyed még ma!

Már be is írhatod a naptáradba: 2024. július 6-tól 14-ig várja a média különböző területei iránt érdeklődő 14 és 22 év közötti fiatalokat Magyarország második legnagyobb újságíró szervezete, a DUE Médiahálózat. A DUE Médiatábor helyszíne a korábbi években jól bevált Hotel Kenese Port Balatonkenesén.

A 2024-es DUE táborok teljes (kedvezmény nélküli) részvételi díja 149 ezer forint.

Ez tartalmazza a 9 nap szállás, teljes ellátás, a szakmai program és a médiaeszközök használatának díját.

2024-ben az alábbi tematikus képzésekre várunk:

Fotós és képszerkesztő tábor,

Videós és youtuber tábor,

Podcaster és rádiós tábor,

Tartalomkészítő, újságíró és blogger tábor,

Mentőötletek – egészségkommunikációs tábor.

Szeretnél profi tartalmakat készíteni az Instára vagy a Tiktokra? Tudni akarod, hogyan készíts menő rádió vagy podcast műsort? Szeretnél ütős cikkeket, interjúkat és újságot készíteni? Ha a válaszod IGEN, akkor ott a helyed a DUE nyári Médiatáborában Balatonkenesén! Jelentkezz még idén a DUE 2024-es nyári táboraiba és légy részese az év 9 legjobb napjának!

A DUE Médiatáborok különösen azon fiatalok körében népszerűek, akik érdeklődnek a média világa iránt. Itt lehetőséged van arra, hogy felfedezd a fotózás, videózás, Tiktok és Insta kezelés, az interjúkészítés, vagy éppen a podcast készítés rejtelmeit. Fiatal, barátságos szakértői oktatóink segítenek abban, hogy megértsd a média világának működését, és azt is megtanulhatod, hogyan készíts magas minőségű tartalmakat.

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a médiatáborok szervezésében. Itt nem fogsz csalódni: a változatos programok nem csak a szakmai fejlődésed szolgálják, hanem az életre szóló barátságok kötését is elősegítik. Az itt szerzett élmények és kapcsolatok segítenek abban, hogy fejleszd a kommunikációs készségeidet, ami a jövőben nagyon hasznos lehet. Emellett a különböző sport- és szabadidős tevékenységekkel várunk közvetlenül a Balaton partján fekvő táborhelyszínen.

A programnak a közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Kenese Port ad otthont. Szállás 3-5 fős fürdőszobás szobákban. Teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora) biztosított.

A tábor árából egy testvér/barát jelentkezése esetén 10%, két testvér/barát jelentkezése esetén pedig 15% kedvezményt biztosítunk minden jelentkezőnek.

A részvételi díj nem tartalmazza az oda- és a hazautazás költségét!

Részvételi feltételek:

A DUE táborokban csak DUE tagok vehetnek részt, ha még nem vagy tagunk IDE kattintva tudsz jelentkezni!

Jelentkezni ennek az űrlapnak a kitöltésével, a 40.000 Ft foglaló befizetésével, és a részvételi megállapodás aláírásával lehet. (A jelentkezés valódi időpontja a foglaló befizetésének a napja!)

DUE bankszámlaszám: OTP Bank – 11714006-20235338-00000000

A részvételi díjból a fennmaradó összeget 2024. június 6-ig kell befizetni.

A táborokról itt olvashatsz részletesebben!

NÉZD MEG, HOGY MIRE IS SZÁMÍTHATSZ A DUE TÁBORBAN!

Share this Post