Jelentkezem a Médiatáborba

A tábor részvételi díja 99 ezer forint. Ezért a díjért megkapod a szállást, a napi háromszori étkezést, valamint az összes szakmai és szabadidős programot, a táborvezetőségi tagok 24 órás figyelmét, illetve térítésmentesen használhatod a stúdiókat és a lapszerkesztőséget – tehát az utazáson és költőpénzen kívül minden benne van.

Június 15-ig 20.000 Ft előfoglalási kedvezményt biztosítunk minden jelentkezőnek. Így a táborban 79.000 Ft-ért vehetsz részt.

Hogyan kell jelentkezni?

A jelentkezési adatlapot IDE KATTINTVA töltheted le:

Töltsd ki, majd küldd el a due@due.hu címre.

Ezután már csak 1 feladatod van: elutalni a foglalót, ami mindössze 20.000 Ft.

A DUE számlaszáma: OTP 11714006-20235338

Fontos, hogy a foglalót nem áll módunkban visszafizetni, ha esetleg később lemondanád a tábort. De reméljük, hogy erre nem kerül sor, hiszen nyáron velünk táborozol a Balaton partján, ami garantáltan jó szórakozás lesz.

Hol kapható még információ a médiatáborról?

A due.hu-n, a DUE Facebook-oldalán, a tábor Facebook-csoportjában, a 06-1-222-82-13-as telefonszámon, illetve személyesen Budapesten, a DUE Örs vezér tere 11. szám alatt található irodájában.

Csekkold a 40. DUE-tábor Facebook-eseményét is és jelezd, hogy “Ott leszel”!
Ha elutaltad az előleget, lépj be a 2021-as médiatábor zárt Facebook-csoportjába is!
A DUE-táborban csak DUE-tagok vehetnek részt! A táborig még bőven van időd belépni az egyesületünkbe! A tagságról ide kattintva tájékozódhatsz.

 

Share this Post