Rendkívüli sajtótájékoztató a DUE táborban

Váratlan sajtótájékoztatót tartottak Táborinfó címmel 2022. június 29-én a DUE Kommunikációs és Média Szaktáborában, Balatonkenesén. A sajtótájékoztató két fő témája a Tábor Embere Gála esemény bemutatása és az ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolása, valamint a takarítási és tisztasági verseny meghirdetése volt.

Tótfalusi Fanni tudósítása.

A sajtótájékoztatón, Velek Domonkos a tavalyi Tábor Embere díj nyertese, Gollob Márton a kisbetűs ünnepnapok zenekarának gitárosa, Bodor Júlia és Lakatos Gergő táborvezetőségi tagok, továbbá Hanti Márton az Interstellar Assistance oszlopos tagja számoltak be a Tábor Embere Gála esemény fontos részleteiről. Kiderült, hogy „Late Night Show” lesz a 2022-es gála témája, melyhez „dress code” is párosul. Az eseményre csakis jeggyel, elegáns ruhában, szép cipőben lehet majd belépni. A szabályozások miatt a papucsban, lezser öltözetben érkezők ki lesznek zárva a június 30-án este 20.00 órától kezdődő eseményről. A tábor emberére csütörtök este 18:00 óráig lehet szavazni, a Téli Kertben található urnába lehet bedobni a szavazatokat. A leadott szavazatokon fel kell tüntetni, hogy kire szavazol, illetve fakultatívan meg lehet indokolni, hogy miért. Összességében csakis táborlakókra lehet szavazni, ellenben minden szavazat, ami táborvezetőségi tagokra, csoportvezetőkre, hazaküldött táborozókra, valamint Interstellar Assitance tagokra érkezik, azok érvénytelennek minősülnek.

Ezután Zala Orsolya táborvezető és Herczeg Zsolt táborvezetőségi tag folytatta a sajtótájékoztatót egy váratlan esemény bejelentésével. Egy takarítási és tisztasági versenyt hirdettek a táborlakók között, melyre szintén 2022. június 30-án kerül majd sor. Egy táborvezetőségi tagokból és táborlakókból összeállított zsűri fogja értékelni és pontozni mind a csoportvezetők, mind pedig a diákok szobáját. A legrendezettebb és legtisztább szoba jutalomban részesül, a legkoszosabb szoba pedig egy Domestos-t kap ajándékba, így kényszerítve őket a további alaposabb takarításra. Zala Orsolya táborvezető úgy nyilatkozott, hogy erre a rendkívüli takarítási és tisztasági versenyre azért volt szükség, mert egyes szobák jelenlegi állapota tarthatatlan. A sajtótájékoztatón elhangzott információk szerint a zsűri csütörtökön vacsora alatt fogja szemügyre venni a szobákat.

Tótfalusi Fanni

Képek: Kecskés Ivett

Share this Post