Újságíró és blogger tábor 2.

Hogy miii? Egyszerre írhatsz, fotózhatsz és videózhatsz? Jól hallottad, ez mind rád vár, ha az online csoportot választod!

Csatlakozz hozzánk, tanuld meg az interjú, hír és tudósítás írásának alapjait, majd egészítsd ki saját vizuális elemeiddel. Az online újságírásban a lehetőségek tárháza végtelen, kipróbálhatod magadat többféle terepen is. Természetesen a közösségi média használata is fő profiljaink egyike, az alapképzés ideje alatt kézbe vesszük a DUE Instagram oldalát, és ki tudja, lehet más platformokon is meg tudunk jelenni, ez már csak rajtatok és az ötleteiteken múlik. Ne habozz, legyél te is BalatONline velünk, nem fogod megbánni! 😉

Panulin Bogi

Bemutatkozás:

2018-ban indult az utam a DUE-hoz egy szatmári kisvárosból, Fehérgyarmatról, amikor középiskolásként részt vehettem egy pályázatban. Az első táborozásom is ebben az évben volt, és teljesen magával ragadott a hangulata. Természetesen az újságíró csoportra esett a választásom, és milyen jó, hogy e mellett döntöttem! Azóta elválaszthatatlanok lettünk, én és az írás, ezt pedig a DUE-nak köszönhetem.

Most a Budapesti Corvinus Egyetem International Business szakának hallgatója vagyok, ami nem igazán kötődik a média világához, de igyekszem tökéletes balance-ban tartani a két oldalt. Jelenleg a GOAL.com-on, a DUE Tallózóban, és az F21.hu- a fiatalság százada online magazinba is rendszeresen jelennek meg cikkeim. Általában nagyon pozitív, mosolygós személy vagyok, szóval ha az online újságíró csoportot választod, a tudásod gyarapítása mellett a jókedv is garantált lesz, nem fogom hagyni, hogy egy percre is leüljön a hangulat. Csoportvezetőtársammal mindent meg fogunk tenni azért, hogy ti is azt érezhessétek a tábor végére, hogy tényleg ez az év legjobb 10 napja. Szóval tartsatok velünk az online csoportban, nem fogjátok megbánni! 😉

Jelenleg a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán tanulok jogot, de már kisgyerekként tudtam, hogy újságíró szeretnék lenni. Gimnazista korom óta foglalkozom újságírással, ennek lassan 10 éve, de komolyabban csak az egyetem alatt kezdtem el írni. Korábban a Miskolci Egyetem jogi karának hivatalos hallgatói lapjánál voltam szerkesztő, majd főszerkesztőként folytattam a munkát. 2018-ban csatlakoztam a DUE Tallózó magazinjához, ahol a Klímavédő és Ökosodás rovat vezetője vagyok, illetve DUE.hu online felületére is gyártok tartalmakat, valamint 2020 márciusától az F21.hu- a fiatalság százada online magazin csapatát erősítem. A DUE áttörést hozott számomra az újságírásban, megerősített abban, hogy ez az én utam. A táborokban nem csak tudásban és tapasztalatban, de élményekben is gazdagodtam, és egy remek közösség tagja lettem. 2021-ben voltam először csoportvezető, akkor a Print újságíró csapatát koordináltam, idén pedig az Online Print-et fogom Panulin Bogival vezetni, akivel mind a Tallózónál, mind pedig az F21-nél együtt dolgozok évek óta. Így biztos vagyok abban, ha minket választotok egy szuper csapat tagjai lesztek.

 

 

 

A DUE-táborokba ide kattintva tudsz jelentkezni!