Kétszáz százalékkal teljesítette túl a normát a DUE-tábor rádiós csoportja

„Csak” egy reggeli ébresztő műsort és egy déli krónikát kellett volna készíteniük, ehhez képest a 2024-es DUE-médiatábor rádiós csoportjának tagjai gyakorlatilag beköltöztek a stúdióba, és kilenc napig ki se nagyon kapcsolták az adáslámpát.

Bodonyi Dániel és Hanti Márton csoportvezetők Kovács Bence segítségével bámulatos hatékonysággal ragasztották át a saját hiperaktivitásukat a tanítványaikra. A rádiós csoport tagjai az összes reggeli műsor készítésében részt vettek, összeállítottak egy déli krónikát, közreműködtek a táborzáró napra időzített Szívküldi üzenetküldő adás létrejöttében, továbbá szerepet vállaltak két zenei ismeretterjesztő műsor, a táborvezetőségi tagok kedvenc dalait bemutató NekemEz és a zenei stílusok között ebédidőben kalandozó LunchContol szerkesztésében is.

Mindezek mellett arra is jutott idejük, hogy zenei listákat és archív rádióműsorokat hallgassanak meg, elemezzenek ki. Megfigyelték például a legendás bemondó, Korbuly Péter felolvasását, illetve azt, hogy egy professzionális reggeli rádióműsor vezetői hogyan osztják fel maguk között a szerepeket. Ha pedig már úgyis mindig együtt lógtak, közösen megtekintették a DUE 30. születésnapjára készült filmet, a rádiós csoportvezetők által rendezett Újjászületést is!

Share this Post