Angoltábor

2024. nyarára újra meghirdetjük szuperintenzív élmény- és beszédközpontú nyelvi táborunkat a DUE Médiatábor keretében. A kiscsoportos képzésre érdemes jó előre jelentkezni – a kiscsoprtos helyek korlátozott száma miatt.

Kommunikációközpontú és élményalapú, egyáltalán nem hagyományos angol nyelvi tábort immár negyedik alkalommal hirdetjük meg, ami 2024. július 6. és 14. között lesz Balatonkenesén.

Fiatal kurzusvezetőink segítenek neked, hogy lazán és könnyedén szólalj meg angolul bármilyen helyzetben, illetve segítenek a bizonytalanságokban, mind a nyelvtan, mind a szókincs területén.

Nyelvvizsga-gyakorlatokkal készülhetsz a megmérettetésre, vagy egy külföldi ösztöndíj, cserediák-program megpályázásra is. A napi legalább 5 óra csoportos kurzust egyéni fejlesztés és önálló feladatok egészítik ki. A tábor szintfelméréssel indul, ez alapján alakítjuk ki a csoportokat.

A közvetlen tóparti Hotel Kenese Port ad otthont a 9 napos tábornak. Az angol tábor alatt biztosan nem fogsz unatkozni: az évtizedes táborszervezési gyakorlattal rendelkező DUE élményekben gazdag 9 nappá varázsolja a programot a Balaton partján. Szórakozva, kikapcsolódás közben élmény lesz az angol nyelvgyakorlás és a tanulás.

A nyelvi képzést kombináljuk médiaképzéssel is: a nyelvi kurzusok mellett részt vehetsz társ-táborunk, a DUE Médiatáborának foglalkozásain: kipróbálhatod a fotózást, videózást, online újságírást, rádiózást, vagy akár a mesterképzésekhez is csatlakozhatsz. A tábor programját természetesen sportprogramok, játékok, szabadidős foglalkozások is kiegészítik, no meg az sok angolozás között hűsölhetsz a Balatonban, melynek partján található a szállás és a foglalkozások helyszíne is.

A 2024-es DUE angoltábor teljes (kedvezmény nélküli) részvételi díja 155.000 Ft.

Ez tartalmazza a 9 nap szállás, teljes ellátás és a szakmai program díját.

A tábor árából egy testvér/barát jelentkezése esetén 10%, két testvér/barát jelentkezése esetén pedig 15% kedvezményt biztosítunk minden jelentkezőnek.

Jelentkezni az itt található űrlap kitöltésével lehet. Díjbekérőt küldünk a 45.000 Ft foglalóról, ennek befizetése után válik véglegessé a jelentkezés.

DUE bankszámlaszám: OTP Bank – 11714006-20288202-00000000

A részvételi díjból a fennmaradó összeget 2024. június 6-ig kell befizetni.

A tábor időpontja: 2024. július 6. – július 14.
A tábor helyszíne: Balatonkenese, Hotel Kenese Port
Tábor típusa: bentlakásos nyári tábor teljes ellátással
Felszerelés: 4-6 ágyas, saját fürdőszobás szobák
Étkezés: napi háromszori étkezés
Foglalkozás nyelve: angol és magyar
Korosztály: 13-20 (7. osztálytól lehet jönni)
Szint: A1-B2, a lényeg, hogy ne legyél teljesen kezdő
Oktatás: 8-12 fős csoportokban + egyénileg
Jelentkezés: jelentkezési lap kitöltése + részvételi díj előleg befizetése
Ár: 155 000 Ft
Érdeklődés: due@due.hu, 06 1 222 8213, 06 30 510 0355

A csoportvezetők:

Kondér Fanni

22 éves vagyok, tanulmányaimat az ELTE gyakorlóiskolájában, a Kőbányai Szent László Gimnáziumban fejeztem be, kitűnő érettségi eredménnyel. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem egyik gazdasági szakán tanulok.

Pozitív és nyitott személyiségnek tartom magam, könnyen szót értek mindenkivel, szeretek kommunikálni és segíteni másokon.

A nyelvek szeretete egészen gyerekkoromra nyúlik vissza, két tanítási nyelvű általános iskolába jártam, ahol németül és angolul kezdtem tanulni, anyanyelvi tanáraim segítségével. Számos külföldi programon vettem részt, voltam cserediák is, mindez pedig két felsőfokú nyelvvizsgához segített hozzá az évek alatt. Jelenleg is aktívan használom mindkét nyelvet, ezek mellett pedig olaszul is folyékonyan beszélek.

Folyamatosan korrepetálok iskolásokat, az idei évben több diákot is felkészítettem érettségire vagy nyelvvizsgára, akik egytől egyig kiváló eredményt értek el. Tavaly vezettem először angol csoportot a DUE táborában, ami nekem és a tanulóimnak is hatalmas élmény volt. Idén sem hagynám ki semmiképp!

Fontosnak tartom, hogy ne féljünk megszólalni az adott nyelven, ezért az én óráimon a beszélgetésen és az önkifejezésen lesz a hangsúly. A DUE táborára is kreatív feladatokkal készülünk csoportvezetőtársaimmal, biztos vagyok benne, hogy az interaktív programok minden táborozó előnyére válnak majd.

Tóth Szonja Laura

20 éves vagyok, tavaly fejeztem be középiskolai tanulmányaimat az ELTE gyakorlóiskolájában, a Szent László Gimnázium 4 éves emelt angolra specializálódott szakán, kitűnő érettségi, illetve tanulmányi eredménnyel. Mivel mindig is a nyelvek, illetve a reál tárgyak érdekeltek leginkább, így tanulmányaimat a Corvinus Egyetem gazdaságtudományi karán folytattam, angol nyelven.

Korábban is volt szerencsém dolgozni gyerekekkel, így nem lesz idegen számomra együtt tanulni, dolgozni és fejlődni a diákokkal. Részt vettem több ERASMUS-os diákcserén is, ahol az első nyelv az angol volt, ezekből az utakból is sokat merítettem mostani tudásomhoz. Célom, hogy mindenkinek interaktív, közvetlen, és nem utolsó sorban hasznos órákat tudjak átadni. Úgy gondolom, napjainkban az angolt minél jobban el kell tudni sajátítani, hogy az életben semmi problémába ne ütközzünk, ezért is lesznek az órák fő elemei a kommunikáció, beszédkészségfejlesztés, és szituációk gyakorlása. Anyanyelvi tanáraim módszerei alapján tanultam meg, hogy fontos az anyanyelvi hanganyag hallgatása is, így ezek sem fognak elmaradni.

Társaimmal törekszünk kreatív, interaktív, hasznos és szórakoztató tábori élményt adni a diákoknak, illetve minél több felejthetetlen pillanatot biztosítani a DUE táborában.

Az Angoltábort a Táborminősítő minősített, ajánlott kategóriába sorolta!

————————————————————————————————–

We will hold a communication-focused and experience-based, not at all traditional English language camp in Balatonkenese on July 15 to 23, 2023, mainly for high school students. Our young course leaders will help you speak English fluently and easily in any situation, and they will also help you with uncertainties, both in grammar and vocabulary.

You can also prepare for the language exam or final exam with practices, or to apply for a foreign scholarship or exchange student program. The group course of at least 5 hours a day is complemented by individual development and independent assignments. The camp starts with a level-survey, based on which we form the groups.

You can also combine language training with media training: in addition to language courses, you can take part in the sessions of our co-camp, DUE Media Camp: you can try photography, video, online journalism, radio, or even join master’s courses, which you can read about in detail here. Of course, the program of the camp is complemented by sport programs, games and leisure activities, and in addition to Lake Balaton.