DUE-táborok

Balatonkenesén a Hotel Kenese Port ad otthon a 2022. évi DUE táboroknak. Június 25-től július 3-ig várja a média különböző területei iránt érdeklődő 14 és 22 év közötti fiatalokat Magyarország második legnagyobb újságíró szervezete, a DUE Médiahálózat.

A DUE szuperintenzív nyári élményképzései 40 éves múltra tekintenek vissza. Szinte nincs is Magyarországon olyan komolyabb médiaorgánum, ahol ne dolgozna egykori DUE táborozó!

NÉZD MEG, HOGY MIRE IS SZÁMÍTHATSZ A DUE TÁBORBAN!

2022-ben az alábbi tematikus táborokba várunk:

DUE újságíró és blogger tábor

DUE podcaster és rádiós tábor

DUE videós, youtuber és tiktoker tábor

DUE fotós tábor

A tematikus táborokat egy időpontban, egymással párhuzamosan tartjuk meg. A résztvevők az alapképzés után szabadon választhatnak a táborok második felében induló mesterképzések közül.

A képzés kiscsoportos formában, egyéni konzultációkkal zajlik. A tábor 9 napja alatt a valódi szerkesztőségek életét és munkáját szimuláljuk, így betekintést nyerhetsz a média világának kulisszatitkai mögé.

A DUE jelmondata: Közösség, tehetség, barátság. Ez nem pusztán egy szlogen: a Médiatáborainkban életre szóló barátságok, szakmai kapcsolatok szövődnek, a résztvevők egy összetartó közösség tagjaivá válnak, ahova a tábor befejezése után is jó tartozni. A megszerzett ismereteknek, készségeknek pedig mindenki jó hasznát veszi, akár a médiába, akár más egyetemre vagy szakmába veszi az irányt. Hiszen a kommunikáció egyre fontosabb életünk minden területén.

A DUE táborok programjának a közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Kenese Port ad otthont. Szállás 3-5 fős fürdőszobás szobákban. Teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora) biztosított. A tábori szerkesztőségek, foglalkozások is itt, a Balaton parton zajlanak.

A részvételi díj nem tartalmazza az oda- és a hazautazás költségét.

A teljes részvételi díj 115.000 Ft.

Részvételi feltételek:

A jelentkezni 25.000 Ft foglaló befizetésével, és a részvételi megállapodás aláírásával lehet.
(A jelentkezés időpontja az összeg befizetésének napja.)

A részvételi díjból a fennmaradó összeget 2022. május 15-ig kell befizetni.

A tábori kedvezmény bónok az aktuális teljes részvételi díjból vonhatóak le, a kedvezmények nem összevonhatóak!

A DUE nyári táborait a Táborminősítő minősített, ajánlott kategóriába sorolta!

A DUE-táborokba ide kattintva tudsz jelentkezni!

A DUE táborokkal egy időben – a tavalyi pozitív tapasztalatok alapján – 2022-ben angol nyelvi tábort is szervezünk. A 9 napos szuperintenzív, beszédközpontú nyelvi táborba a 13 és 20 év közötti fiatalok vehetnek részt kiscsoportos nyelvoktatásban. A napi 5 nyelvi óra mellett az angoltáborosok részt vehetnek a DUE Médiatáborok szabadidős és szórakoztató szakmai programjaiban is.

További részletek az angol nyelvi táborról ITT.

Érdeklődés: due@due.hu, DUE Iroda: 06 1 222 8213, Zala Orsolya táborvezető:06 30 510 0355