Kondér Fanni

22 éves vagyok, tanulmányaimat az ELTE gyakorlóiskolájában, a Kőbányai Szent László Gimnáziumban fejeztem be, kitűnő érettségi eredménnyel. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem egyik gazdasági szakán tanulok.

Pozitív és nyitott személyiségnek tartom magam, könnyen szót értek mindenkivel, szeretek kommunikálni és segíteni másokon.

A nyelvek szeretete egészen gyerekkoromra nyúlik vissza, két tanítási nyelvű általános iskolába jártam, ahol németül és angolul kezdtem tanulni, anyanyelvi tanáraim segítségével. Számos külföldi programon vettem részt, voltam cserediák is, mindez pedig két felsőfokú nyelvvizsgához segített hozzá az évek alatt. Jelenleg is aktívan használom mindkét nyelvet, ezek mellett pedig olaszul is folyékonyan beszélek.

Folyamatosan korrepetálok iskolásokat, az idei évben több diákot is felkészítettem érettségire vagy nyelvvizsgára, akik egytől egyig kiváló eredményt értek el. Tavaly vezettem először angol csoportot a DUE táborában, ami nekem és a tanulóimnak is hatalmas élmény volt. Idén sem hagynám ki semmiképp!

Fontosnak tartom, hogy ne féljünk megszólalni az adott nyelven, ezért az én óráimon a beszélgetésen és az önkifejezésen lesz a hangsúly. A DUE táborára is kreatív feladatokkal készülünk csoportvezetőtársaimmal, biztos vagyok benne, hogy az interaktív programok minden táborozó előnyére válnak majd.