Szakál Borostyán – csoportvezető

2014-ben az Országos Sajtófesztiválon kerültem kapcsolatba a DUE-val. Ott, akkor, 7 évvel ezelőtt pecsételődött meg a sorsom: végérvényesen beleszerettem a média világába. Aztán az évek alatt számos műfajban kipróbáltam magam, de mindig is a televíziózás állt hozzám a legközelebb.

A Budapesti Corvinus Egyetemen kommunikáció- és médiatudomány, valamint szociológia szakon végeztem. 2015 óta megfordultam az országos TV-csatornáknál gyakornokként, majd szerkesztőként. Kipróbáltam magam reggeli és délutáni élő műsorban, castingoltam sorozatokba, voltam hírszerkesztő, majd hírolvasó is. Jelenleg a Pesti TV-nél dolgozom szerkesztő-riporterként.

Úgy látom, hogy akinek van kedve, érdeklődése a média iránt, az minél előbb vesse bele magát! A DUE egy hatalmas lehetősége arra, hogy kibontakoztasd a szárnyaid, valamint, hogy a megfelelő elméleti alapokra helyezve elsajátítsd a gyakorlati tudást is.

Én több évnyi emlékezetes táborozás után, 2021-ben végre csoportvezetőként térek vissza a DUE médiatáborba. Tudom, hogy manapság talán nem trendi tévézni, de bízom benne, hogy az érdekes és izgalmas foglalkozásokkal majd rá tudunk erre cáfolni! A csoportunkban teljes körűen beleássuk magunkat a televíziózás világába.

A 40. DUE táborban szó szerint életre szóló élményekben lesz részed. Rengeteg tapasztalatot tudsz szerezni, nem beszélve a sok-sok barátról, akivel szuper csapattá kovácsolódtok össze.

Bízom benne, hogy ez a pár sor felvillanyozott Téged olyannyira, hogy jelentkezel és elindulsz a saját utadon! Garantálom, hogy én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy Te, Ti is joggal mondhassátok a tábor után: “Ez az év legjobb 10 napja!”

Ugye velünk tartasz?! Találkozzunk Balatonszárszón!