Újságíró és blogger tábor 1.

A DUE az egyik, hanem a legjobb dolog, ami valaha történt velünk eddigi életünk során – sok élmény, a táborok, barátságok és megannyi apró dolog, amit ennek a közösségnek köszönhetünk. Célunk, hogy az intenzív szakmai képzés mellett ezeket a dolgokat is át tudjuk adni a táborban.
Nem csak az alapokat szeretnénk megtanítani. Azt gondoljuk, hogy egy hírt, tudósítást, interjút szinte bárki meg tud írni egy kis segítséggel és koncentrálással, de ennél neked is sokkal többre lesz szükséged, ha újságírásra adod a fejed.

A tábor ideje alatt egy nyomtatott újságot fogunk készíteni közösen. Azon leszünk, hogy igazi “vérszívó firkászokká” váljatok, és ebben évközben is segítségetekre leszünk. A saját hang megtalálása, a bátorság, kreativitás és rengeteg-rengeteg gyakorlás végül mindenkiből Pulitzer-díjas újságírót csinál.

Bodor Julcsi

Bemutatkozás:

Bodor Julcsinak hívnak, ez lesz a hatodik táborom, és idén először vezetek csoportot. 2017/2018 környékén lettem a DUE Tallózó újságírója, 2021 nyara óta a DUE Tallózónál a sportrovatot irányítom. 2020 tavaszától 2021 nyaráig az f21.hu magazinnak is írtam, de kipróbáltam magam a Szakmaverzum.hu szakmai magazinnál is.
Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakos hallgatója vagyok, mellette pedig egy banknál kommunikációs és pr gyakornokként dolgozok. Szabadidőmben szeretek túrázni, úszni, olvasni, családommal és a barátaimmal lenni.

 

 

Velek Domonkos

Bemutatkozás:

Velek Domonkos vagyok, a print újságíró csoport másik vezetője. Az idei nekem is a hatodik táborom lesz a DUE-val, az első mint csoportvezető. 2016 óta írok a DUE Tallózóba, egy évig rovatvezető is voltam, mielőtt 2021 augusztusában kineveztek főszerkesztőnek. Emellett írtam az f21.hunak is.
Szeptemberben kezdem az egyetemet, remélhetőleg az ELTE szabad bölcsész szakán. Az újságírás és a DUE mellett egy alternatív zenei együttesben, a kisbetűs ünnepnapokban játszom, ahol énekes és billentyűs vagyok. Újságírónak, zenésznek, talán írónak készülök, de biztos, hogy létrehozni és átadni lesz mindig a célom.

 

 

 

A DUE-táborokba ide kattintva tudsz jelentkezni!