Velek Domonkos

Velek Domonkos vagyok, a print újságíró csoport másik vezetője. Az idei nekem is a hatodik táborom lesz a DUE-val, az első mint csoportvezető. 2016 óta írok a DUE Tallózóba, egy évig rovatvezető is voltam, mielőtt 2021 augusztusában kineveztek főszerkesztőnek. Emellett írtam az f21.hunak is.
Szeptemberben kezdem az egyetemet, remélhetőleg az ELTE szabad bölcsész szakán. Az újságírás és a DUE mellett egy alternatív zenei együttesben, a kisbetűs ünnepnapokban játszom, ahol énekes és billentyűs vagyok. Újságírónak, zenésznek, talán írónak készülök, de biztos, hogy létrehozni és átadni lesz mindig a célom.

HANG X S KEN SE

Ha te is hozzánk hasonlóan azok közül való vagy, aki nem csak hallgatja a zenét, hanem szívesen létre is hozná, és mindig azon gondolkodik, hogy ezt hogy tehetné meg, akkor a dalszerzői mesterképzésen a helyed! Minden zenei előképzetséggel és múlttal rendelkező táborozót várunk a mesterképzésünkön, ahol miután megismerkedtünk a zeneelmélet alapjaival, a dalszerzési folyamattal és a hangszereléssel, elkészítjük a tábor dalát, amit te fogsz megírni! Ráadásul mindeközben egy dokumentumfilm is fog készülni a munkánkról. A kisbetűs ünnepnapok nevű alternatív rock zenekarunkban és egyéb zenei tanulmányaink során évek alatt megszerzett tapasztalatainkat fogjuk átadni neked. És mivel a zenélést nem lehet nem élvezni, nagyon jól fogunk szórakozni! Ne aggódj, gitárt, basszusgitárt, billentyűt és egyéb hangszereket hozunk magunkkal, szóval minden adott ahhoz, hogy megalapítsuk és sikerre juttassuk a tábor zenekarát, a HANG X S KEN SÉ-t. Gollob Marci és Velek Domonkos