Videós, youtuber és tiktoker tábor 2.

Imádod a videókat? Sokszor azon kapod magad, hogy rátapadsz a televízió képernyőre?Mindig mozgófilmes elképzeléseken gondolkozol?

Ha bármelyikre IGEN a válaszod, akkor nem kérdés, hogy Neked is ott a helyed a 41. DUE tábor TV-s csoportjába. A csoportvezetőid Dudás Norbert (Norbi) és Szakál Borostyán (Bory) lesznek, akik garantálják – a szuper hangulat mellett- a szakmai alapokra helyezett gyakorlatias képzést. A televíziós, videós csoportban elsősorban a televíziózás (+videókészítés) alapműfajaival ismerkedünk meg, amiket a gyakorlatban is kipróbálhatsz. Foglalkozunk tévéműsor, valamint vlog előkészítésével és megvalósításával is. A csoportmunkák során betekinthetsz egy szerkesztőség működésébe, egészen az ötleteléstől kezdve, a forgatókönyvíráson, a forgatáson és szkriptelésen keresztül, a különböző típusú műsorvezetői szituációkig. A képzés alatt használjuk majd az Instagram, a Tiktok és a Youtube felületeket is.

Ha 2022-ben szeretnéd a 9 napos médiatáborodat kimaxolni, mind élmény- és tapasztalatszerzésben, akkor válassz minket! 🙂

Szakál Borostyán

Bemutatkozás:

2014-ben az Országos Sajtófesztiválon kerültem kapcsolatba a DUE-val. Ott, akkor, 8 évvel ezelőtt pecsételődött meg a sorsom: végérvényesen beleszerettem a média világába. Aztán az évek alatt számos műfajban kipróbáltam magam, de mindig is a televíziózás állt hozzám a legközelebb.

A Budapesti Corvinus Egyetemen kommunikáció- és médiatudomány, valamint szociológia szakon végeztem. 2015 óta megfordultam az országos TV-csatornáknál gyakornokként, majd szerkesztőként. Kipróbáltam magam reggeli és délutáni élő műsorban, castingoltam sorozatokba, voltam hírszerkesztő, majd hírolvasó, sőt, riporter is. Jelenleg a Pesti TV-nél dolgozom szerkesztő-műsorvezetőként.

Úgy látom, hogy akinek van kedve, érdeklődése a média iránt, az minél előbb vesse bele magát! A DUE egy hatalmas lehetősége arra, hogy kibontakoztasd a szárnyaid, valamint, hogy a megfelelő elméleti alapokra helyezve elsajátítsd a gyakorlati tudást is.

Dudás Norbert

Bemutatkozás:

Dudás Norbert vagyok, harmadéves kommunikátor szakos hallgató. A színjátszásnak köszönhetően a média mindig részese volt az életemnek. Bár kicsit féltem középfokú tanulmányaimután, hogy jó választás-e erre a szakra íratkozni, nem bántam meg. Szeretek a kamera előtt, de mögötte is. Írok, vágok, felvételezek. Két éve a vajdasági székhelyű Pannon RTV munkatársa vagyok. Újságíróként, fél éve pedig a Pannon Presszó szerkesztő-műsorvezetőként dolgozok. Imádom a munkám. Ezek mellett a Newsroom Communicator, az egyetem online médiumának fejlesztője és főszerkesztő-helyettese vagyok. A táborban a célom az lesz, hogy bevezessem a jelentkezőket a média világába és megismertessem velük a jelenlegi trendeket. Szakáll Boryval azon leszünk, hogy a lehető legtöbbet elsajátítsatok az év legjobb 10 napján. Gyertek a csapatunkba, megéri!

 

 

A DUE-táborokba ide kattintva tudsz jelentkezni!