Elkészült a tábor első lapja

A DUE-médiatábor első újságja hagyományosan a Kis Hasznos a táborvezetőség szerkesztésében. Örömmel jelentjük, hogy elkészült és a tábor első napján megkapjátok!

A Bodor Júlia táborvezető-helyettes és Herczeg Zsolt szakmai vezető szerkesztette, Marton Luca által tördelt és Reisinger Márk projektvezető által 130 példányban sokszorosított lap felelős kiadója Babcsány András táborvezető.

A Kis Hasznos pontosan azt tudja, amit a címe ígér: röviden – A/5-ös méretben, 24 oldalon – összefoglal minden olyan ismeretet, amelyre egy táborlakónak szüksége van az élménydús táborozáshoz.

Bemutatjuk benne a DUE-t és a tábort; illetve ismertetjük a napirendet, a programokat, a szabályokat és a táborlakók névsorát. Vezércikkünkben megosztunk veletek néhány gondolatot arról, hogy szerintünk mi a helye és szerepe ennek az egyesületnek és tábornak a világban. Táborpédia című írásunkban szómagyarázatokkal szolgálunk az olyan „belsős” kifejezéseinkhez, mint például a csopifogi vagy a Mustra. Megismerkedhettek a csoportokkal, a mesterképzésekkel és azok vezetőivel, továbbá a vendégeinkkel, a támogatóinkkal és az együttműködő partnereinkkel, sőt még egy térképet is találtok benne a tábor legfontosabb helyszíneinek elhelyezkedéséről.

A Kis Hasznost a táborba érkezésetek után kapjátok meg a karszalagotokkal és a nyakba akasztható névtáblátokkal együtt.

Share this Post