Gyere el az ország legprofibb médiatáborába!

216 órányi tömény izgalmat és bulit garantálunk neked július 6. és 14. között Balatonkenesén, Magyarország legrégebbi, legnagyobb és legjobb médiatáborában. Minden 14 és 22 év közötti fiatalt vár a DUE-tábor, ahol nemcsak az lehetsz, aki vagy, hanem azzá leszel, ami lehetnél.

Hatvan hozzád hasonló fiatal, húsz táborvezetőségi tag több évtizedes rutinnal, lapszerkesztőség, stúdió, számtalan program, minőségi szállás, teljes ellátás, életre szóló élmény és mindez közvetlenül a Balaton partján, a Hotel Kenese Portban – ez a 2024-es ajánlatunk a számodra.

A DUE-táborban csak DUE-tagok vehetnek részt, ezért ha még nem vagy Magyarország legösszetartóbb közösségének a része, ide kattintva jelentkezhetsz, és számtalan csodás lehetőség nyílik meg előtted – még nemzetközi újságíró igazolványod is lehet!

 A táborban ennek az űrlapnak a kitöltésével, a részvételi megállapodás aláírásával és egy mindössze 40 ezer forintos foglalónak a befizetésével biztosíthatod be a helyed.

A teljes részvételi díj kedvezmények nélkül 149 ezer forint, amelyben az utazásod költségén kívül minden benne van, tehát a szállás, a napi háromszori étkezés, az összes felszerelés használata és minden szakmai, illetve szabadidős program ára, illetve a húsz médiaszakember napi 24 órás figyelme is. A foglalón felüli részt ráérsz befizetni június 6-ig. Ha elhozod egy testvéred vagy barátod, 10 százalék kedvezményt adunk. Ha kettőt, akkor 15-öt! Az utazás önköltséges. A DUE bankszámlaszáma: OTP Bank – 11714006-20235338-00000000.

A DUE-táborban gyakorló médiaszakemberek irányításával és profi felszereléseket használva próbálhatod ki magad újságíróként, rádiósként, televízósként, fotográfusként, de készíthetsz podcastot, YouTube-videót, blogot és közösségimédia-tartalmakat is.

2024-ben ezek közül a csoportok közül választhatsz:

Fotós és képszerkesztő – Csoportvezetők: Lakatos Gergő, Szabó Zsombor
Videós és youtuber – Csoportvezetők: Szentendrei Adrienn, Hora Dániel
Podcaster és rádiós – Csoportvezetők: Bodonyi Dániel, Hanti Márton
Tartalomkészítő, újságíró és blogger – Csoportvezetők: Panulin Boglárka, Velek Domonkos Mentőötletek – egészségkommunikációs tábor – Csoportvezetők: Molnár János Levente, Kecskeméti Dávid, Kovács Orsolya Alexandra 

A táborvezető Babcsány András, a táborvezető-helyettes Bodor Júlia, a szakmai vezető Herczeg Zsolt, Zala Orsolya, dr. Szayly József, Kecskés István és Kuti Sándor lesz.

Kedves leendő táborozónk!

Mi ezt nem pénzért csináljuk, hanem érted. Mi is ebben a táborban voltunk fiatalok, és az a küldetésünk, hogy másnak is megadjuk a Nagybetűs Élményt. Egy biztonságos, bulis, baráti közösséget ígérünk, ahol önállóan és szabadon szárnyalhat a kreativitásod.

Ez az oka annak, hogy 1982 óta már több nemzedéknyi fiatalnak volt a DUE-tábor az év legjobb kilenc-tíz napja.

Figyeld ezt a honlapot, valamint a DUE Facebook-oldalát és a tábor Facebook-eventjét is, mert folyamatosan újabb és újabb részletekkel szolgálunk majd.

Jelentkezz most!

DUE-tábor – hiszünk benned!

Share this Post