Kecskés István (Kecsó) – szakmai vezető

Kecskés István

Kisebb megszakításokkal harminc éve írok folyamatosan sportról. Könnyű kiszámolni, hogy már a középiskolás éveim alatt is ezzel foglalkoztam és az első írásaim az akkor még létező Pest Megyei Hírlapban, majd a Nemzeti Sport Tini című mellékletében jelentek meg. Ezzel egyidőben ismerkedtem meg a DUE-val, amelynek idén 31 éve vagyok tagja és 30 esztendővel ezelőtt vettem részt először nyári táborban.

A Nemzeti Sport, a Blogstar, a Sportfaktor, a Lakihegy Rádió és a goal.com magyar kiadása után jelenleg a sportal.hu főszerkesztőjeként dolgozom. Kipróbáltam a hagyományos nyomtatott sajtó mellett a rádiózást és köze egy évtizede az online médiában dolgozom, ahol manapság a főszerkesztői feladatok ellátása és a cikkek írása mellett a televíziós műsorok gyártásába is belekóstoltam. Ezzel együtt természetesen az internet további finomságaiba, a közösségi médiába, valamint a technikai területekbe (SEO és társai) is bele kellett ásni magam.

A táborban ezekről és persze csak úgy a sportról is szívesen beszélgetek, amennyiben igény van rá, akkor csatlakozom csoportokhoz is, hogy beszélgessünk az online médiáról, vagy úgy általában az újságírásról.