Angoltábor – Last minute akció az utolsó három helyre!

Az angol nyelvtanulás kulcsfontosságú a mai világban. Az angol nyelv alapvető fontosságú a kommunikációban, az üzleti életben és a nemzetközi kapcsolatokban. A DUE szuperintenzív angoltábora egyedülálló lehetőséget kínál a fiataloknak, hogy fejlesszék nyelvtudásukat egy szórakoztató és interaktív környezetben.

A DUE szuperintenzív angoltáborának célja, hogy a résztvevők szinte belefeledkezzenek az angol nyelvbe, miközben élvezik az izgalmas és változatos programokat. A tábor programját az angol nyelv minden területén megszerzett tudás és tapasztalat fejlesztésére tervezték. A programokban nem csak a nyelvtanulás és a nyelvhasználat kerül előtérbe, hanem a gyakorlati kommunikációs készségek is.

Az angoltáborban résztvevő diákok nem csak az angol nyelvet tanulják meg, hanem életre szóló élményeket is szereznek. Ha szeretnék, hogy gyermekük nyáron fejlessze nyelvtudását, és közben értékes barátokat, fantasztikus élményeket is szerezzen, akkor ott a helyük július 15. és 23. között Balatonkenesén a DUE táborban.

Az angoltábor szakemberei által összeállított programok szórakoztatóak és interaktívak, és olyan témákra összpontosítanak, amelyeket a résztvevő diákok számára hasznosak és érdekesek. Az angoltáborban a diákok részt vehetnek kreatív írás workshopokon, szerepjátékokon, közösségi projekteken, filmszinkronizálásban és még sok más izgalmas programon, amelyek mindegyike segít az angol nyelvtudásuk javításában, elmélyítésében. A táborban gyermeke olyan fiatalokkal találkozhat, akikkel közös az érdeklődésük a média, a kommunikáció és az angol nyelv iránt.

A DUE szállást és teljes ellátást is biztosít a résztvevőknek. A helyszín a közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Kenese Port. A diákok szállása kényelmes és biztonságos, az étkezések egészségesek és finomak. A szülőknek nem kell aggódniuk, hogy gyermeküknek szüksége van-e valamire, mert a DUE szervezői mindenre gondoltak.

A szuperintenzív angol nyelvi tábor ár-érték aránya is rendkívül kedvező, így kiemelkedően gazdaságos lehetőséget kínál a szülőknek. Az angoltábori díjak mérséklésére számos előnyös csomagot kínálnak, beleértve a testvérkedvezményeket és a korai regisztrációs kedvezményeket.

Ha szeretné, hogy gyermekének egyedülálló és emlékezetes élményben legyen része, és hogy az angol nyelvtudása javuljon, akkor a DUE szuperintenzív angoltáborára várjuk őt!

Ne habozzon, jelentkezzen, regisztráljon gyermekévek együtt mielőbb a DUE Médiahálózat szuperintenzív angol nyelvi táborába, és adja meg gyermekének az életre szóló élményt és az angol nyelvvel kapcsolatos tudást.

A tábor teljes részvételi díja: 149.000 Ft (9 nap szállás, teljes ellátás, oktatás és program)

Last minute akció az utolsó három helyre! Július 12-ig csak 119.000 Ft /fő a részvételi díj!

Testvér/ barátkedvezmény: 1 testvér/barát esetén 10%, 2 testvér/barát esetén 15% / fő

Jelentkezni az itt található űrlap kitöltésével lehet. Díjbekérőt küldünk a 40.000 Ft foglalóról, ennek befizetése után válik véglegessé a jelentkezés.

A tábor időpontja: 2023. július 15. (szombat reggeltől)-július 23. (vasárnap délelőttig)
A tábor helyszíne: Balatonkenese, Hotel Kenese Port
Tábor típusa: bentlakásos nyári tábor teljes ellátással
Felszerelés: 4-6 ágyas, saját fürdőszobás szobák
Étkezés: napi háromszori étkezés
Foglalkozás nyelve: angol és magyar
Korosztály: 13-20 (7. osztálytól lehet jönni)
Szint: A1-B2, a lényeg, hogy ne legyél teljesen kezdő
Oktatás: 8-12 fős csoportokban + egyénileg
Jelentkezés: jelentkezési lap kitöltése + részvételi díj előleg befizetése
Ár: 149 000 Ft
Érdeklődés: due@due.hu, 06 1 222 8213, 06 30 510 0355

A csoportvezetők:

Kondér Fanni

22 éves vagyok, tanulmányaimat az ELTE gyakorlóiskolájában, a Kőbányai Szent László Gimnáziumban fejeztem be, kitűnő érettségi eredménnyel. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem egyik gazdasági szakán tanulok.

Pozitív és nyitott személyiségnek tartom magam, könnyen szót értek mindenkivel, szeretek kommunikálni és segíteni másokon.

A nyelvek szeretete egészen gyerekkoromra nyúlik vissza, két tanítási nyelvű általános iskolába jártam, ahol németül és angolul kezdtem tanulni, anyanyelvi tanáraim segítségével. Számos külföldi programon vettem részt, voltam cserediák is, mindez pedig két felsőfokú nyelvvizsgához segített hozzá az évek alatt. Jelenleg is aktívan használom mindkét nyelvet, ezek mellett pedig olaszul is folyékonyan beszélek.

Folyamatosan korrepetálok iskolásokat, az idei évben több diákot is felkészítettem érettségire vagy nyelvvizsgára, akik egytől egyig kiváló eredményt értek el. Tavaly vezettem először angol csoportot a DUE táborában, ami nekem és a tanulóimnak is hatalmas élmény volt. Idén sem hagynám ki semmiképp!

Fontosnak tartom, hogy ne féljünk megszólalni az adott nyelven, ezért az én óráimon a beszélgetésen és az önkifejezésen lesz a hangsúly. A DUE táborára is kreatív feladatokkal készülünk csoportvezetőtársaimmal, biztos vagyok benne, hogy az interaktív programok minden táborozó előnyére válnak majd.

Eperjesi Anna

21 éves vagyok, miután érettségiztem a Szent László Gimnázium olasz kéttannyelvű szakán, kitűnő eredménnyel, Olaszországban, Bolognában kezdtem el tavaly az egyetemet gazdasági szakon. Angolul óvodás korom óta tanulok, de igazán sokat az angol kéttannyelvű általános iskola tett hozzá a tudásomhoz. Számtalan anyanyelvi tanár segítségével sajátíthattuk el a nyelvet, és sokakkal együtt 14 éves koromban szereztem felsőfokú nyelvvizsgát.

Úgy gondolom, hogy a nyelvtanításban a legfontosabb a türelem, hiszen mindenki más és más tempóban tud haladni. Ezért is tartom fontosnak a kis csoportban tanulást, amit a DUE tábor teljes mértékben biztosítani tud, és így több figyelem irányulhat egy diákra és problémára. Ezáltal sokkal hatékonyabban tudunk tanulni, mint az iskola keretein belül.

Fontosnak tartom még a beszédközpontú tanítást és foglalkozásokat, hiszen ez tudja a legnagyobb sikerélményt nyújtani, ami további motivációt nyújt a nyelv tanulásához, illetve az iskolában erre kerül a legkisebb hangsúly. A legtöbb, amit egy nyelvtábor adhat, az a nyelvtanulás megszerettetése a diákokkal, hiszen ez az, ami évekkel később is megmaradhat és segítheti őket a mindennapokban. Minden erőmmel azon leszek, hogy ebben segítsem a táborozókat, kreatív és interaktív feladatok által megmutassam, hogy a nyelvtanulás lehet nagyon szórakoztató is.

Tóth Szonja Laura

20 éves vagyok, tavaly fejeztem be középiskolai tanulmányaimat az ELTE gyakorlóiskolájában, a Szent László Gimnázium 4 éves emelt angolra specializálódott szakán, kitűnő érettségi, illetve tanulmányi eredménnyel. Mivel mindig is a nyelvek, illetve a reál tárgyak érdekeltek leginkább, így tanulmányaimat a Corvinus Egyetem gazdaságtudományi karán folytattam, angol nyelven.

Korábban is volt szerencsém dolgozni gyerekekkel, így nem lesz idegen számomra együtt tanulni, dolgozni és fejlődni a diákokkal. Részt vettem több ERASMUS-os diákcserén is, ahol az első nyelv az angol volt, ezekből az utakból is sokat merítettem mostani tudásomhoz. Célom, hogy mindenkinek interaktív, közvetlen, és nem utolsó sorban hasznos órákat tudjak átadni. Úgy gondolom, napjainkban az angolt minél jobban el kell tudni sajátítani, hogy az életben semmi problémába ne ütközzünk, ezért is lesznek az órák fő elemei a kommunikáció, beszédkészségfejlesztés, és szituációk gyakorlása. Anyanyelvi tanáraim módszerei alapján tanultam meg, hogy fontos az anyanyelvi hanganyag hallgatása is, így ezek sem fognak elmaradni.

Társaimmal törekszünk kreatív, interaktív, hasznos és szórakoztató tábori élményt adni a diákoknak, illetve minél több felejthetetlen pillanatot biztosítani a DUE táborában.

Az Angoltábort a Táborminősítő minősített, ajánlott kategóriába sorolta!

————————————————————————————————–

We will hold a communication-focused and experience-based, not at all traditional English language camp in Balatonkenese on June 25 to July 03, 2022, mainly for high school students. Our young course leaders will help you speak English fluently and easily in any situation, and they will also help you with uncertainties, both in grammar and vocabulary.

You can also prepare for the language exam or final exam with practices, or to apply for a foreign scholarship or exchange student program. The group course of at least 5 hours a day is complemented by individual development and independent assignments. The camp starts with a level-survey, based on which we form the groups.

You can also combine language training with media training: in addition to language courses, you can take part in the sessions of our co-camp, DUE Media Camp: you can try photography, video, online journalism, radio, or even join master’s courses, which you can read about in detail here. Of course, the program of the camp is complemented by sport programs, games and leisure activities, and in addition to Lake Balaton.

Share this Post