Tanuld meg profin kezelni a közösségi médiát a DUE nyári táborában

Szeretnél profi tartalmakat készíteni az Instára vagy a Tiktokra? Tudni akarod, hogyan készíts menő videókat vagy fotókat akár a telefonoddal? Szeretnél ütős tartalmakat készíteni? Ha a válaszod IGEN, akkor ott a helyed a DUE nyári Médiatáborában Balatonkenesén!

Itt egy nagyszerű lehetőség: Ha szereted az izgalmas és érdekes programokat, barátokat szeretnél szerezni, vagy egyszerűen csak szeretnéd fejleszteni a kreativitásodat, akkor a DUE táborai neked szólnak.

2023-ban az alábbi lehetőségekkel várnak a DUE nyári (média)táborai:

Tiktoker és insta-mester tábor

Fotós és képszerkesztő tábor

Videós és youtuber tábor

Podcaster és rádiós tábor

Tartalomkészítő, újságíró és blogger tábor

A DUE Médiatáborok különösen azon fiatalok körében népszerűek, akik érdeklődnek a média világa iránt. Itt lehetőséged van arra, hogy felfedezd a fotózás, videózás, Tiktok és Insta kezelés, az interjúkészítés, vagy éppen a podcast készítés rejtelmeit. Fiatal, barátságos szakértői oktatóink segítenek abban, hogy megértsd a média világának működését, és azt is megtanulhatod, hogyan készíts magas minőségű tartalmakat.

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a médiatáborok szervezésében. Itt nem fogsz csalódni: a változatos programok nem csak a szakmai fejlődésed szolgálják, hanem az életre szóló barátságok kötését is elősegítik. Az itt szerzett élmények és kapcsolatok segítenek abban, hogy fejleszd a kommunikációs készségeidet, ami a jövőben nagyon hasznos lehet. Emellett a különböző sport- és szabadidős tevékenységekkel várunk közvetlenül a Balaton partján fekvő táborhelyszínen.

Balatonkenesén a Hotel Kenese Port ad otthon a DUE táboroknak 2023. július 15-től, szombattól július 23-ig, vasárnapig. A programon a 14 és 22 év közötti fiatalok vehetnek részt.

A tematikus táborokat egy időpontban, egymással párhuzamosan tartjuk meg. A résztvevők az alapképzés után szabadon választhatnak a tábor alatti mesterképzések közül is.

A tábor részvételi teljes díja 135 ezer forint (tartalmazza a 9 nap szállást teljes ellátással, a szakmai képzést és programokat, a médiaeszközök használatát).

A speciális étkezést (vegetáriánus, laktóz-, tej- vagy gluténmentes, illetve diabetikus étkezés) felár ellenében tudjuk biztosítani a táborban. Ennek külön díja napi 2500 Ft, a tábor idejére összesen 20.000 Ft.

Részvételi feltételek:

Jelentkezni ennek az űrlapnak a kitöltésével, a teljes részvételi díj befizetésével és a részvételi megállapodás aláírásával lehet.

DUE bankszámlaszám: OTP Bank – 11714006-20235338-00000000

A tábor árából egy testvér/barát jelentkezése esetén 10%, két testvér/barát jelentkezése esetén 15% testvér/barát kedvezményt biztosítunk.

(A kedvezmények nem összevonhatóak.)

A DUE táborokban csak DUE tagok vehetnek részt, ha még nem vagy tagunk IDE kattintva tudsz jelentkezni!

Share this Post