Szuperintenzív angoltábor

A tavalyi nagy siker után 2022-ben újra meghirdetjük szuperintenzív élmény- és beszédközpontú nyelvi táborunkat. Idén Balatonkenesén lesz a 9 napos angol képzés. A kiscsoportos képzésre érdemes mielőbb jelentkezni a helyek korlátozott száma miatt.

Kommunikációközpontú és élményalapú, egyáltalán nem hagyományos angol nyelvi tábort második alkalommal hirdetjük meg, mely 2022. június 25. és július 3. között lesz Balatonkenesén.

Jelentkezés: jelentkezési lap kitöltése + részvételi díj előleg befizetése

Fiatal kurzusvezetőink segítenek neked, hogy lazán és könnyedén szólalj meg angolul bármilyen helyzetben, illetve segítenek a bizonytalanságokban, mind a nyelvtan, mind a szókincs területén.

Nyelvvizsga-gyakorlatokkal készülhetsz a megmérettetésre, vagy egy külföldi ösztöndíj, cserediák-program megpályázásra is. A napi legalább 5 óra csoportos kurzust egyéni fejlesztés és önálló feladatok egészítik ki. A tábor szintfelméréssel indul, ez alapján alakítjuk ki a csoportokat.

A közvetlen tóparti Hotel Kenese Port ad otthont a 9 napos tábornak. Az angol tábor alatt biztosan nem fogsz unatkozni: az évtizedes táborszervezési gyakorlattal rendelkező DUE élményekben gazdag 9 nappá varázsolja a programot a Balaton partján. Szórakozva, kikapcsolódás közben élmény lesz az angol nyelvgyakorlás és a tanulás.

A nyelvi képzést kombinálhatod médiaképzéssel is: a nyelvi kurzusok mellett részt vehetsz társ-táborunk, a DUE Médiatáborának foglalkozásain: kipróbálhatod a fotózást, videózást, online újságírást, rádiózást, vagy akár a mesterképzésekhez is csatlakozhatsz, amelyekről itt olvashatsz részletesen. A tábor programját természetesen sportprogramok, játékok, szabadidős foglalkozások is kiegészítik, és persze hűsölhetsz a Balatonban, melynek partján található a szállás és a foglalkozások helyszíne is.

A tábor időpontja: 2022. június 25. (szombat reggeltől)-július 3. (vasárnap délelőttig)
A tábor helyszíne: Balatonkenese, Hotel Kenese Port
Tábor típusa: bentlakásos nyári tábor teljes ellátással
Felszerelés: 4-6 ágyas, saját fürdőszobás szobák
Étkezés: napi háromszori étkezés
Foglalkozás nyelve: angol és magyar
Korosztály: 13-20 (7. osztálytól lehet jönni)
Szint: A1-B2, a lényeg, hogy ne legyél teljesen kezdő
Oktatás: 8-12 fős csoportokban + egyénileg
Jelentkezés: jelentkezési lap kitöltése + részvételi díj előleg befizetése
Ár: 135 000 Ft
Érdeklődés: due@due.hu, 06 1 222 8213, 06 30 510 0355